facebook pixel
pinelies-home-bottom-mirrored

About us

Η ΕταιρείαΗ Ιστορία μαςΟι Άνθρωποί μαςCSR
commercial
marketing agency

Δημιουργήσαμε κι εδραιώσαμε το χώρο της προώθησης πωλήσεων στην Ελλάδα.

Το 1978 δημιουργήσαμε κι εδραιώσαμε το χώρο της προώθησης πωλήσεων στην Ελλάδα. Σήμερα η εταιρεία έχει μετεξελιχθεί σε ένα through-the-line οργανισμό marketing, επικοινωνίας και πωλήσεων.

Πλέον, ως ένα ολιστικό commercial marketing agency προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες και λύσεις marketing στα brands, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο τους εμπορικούς τους στόχους.

H εταιρεία μας αποτελεί τον leader στο χώρο παροχής ολοκληρωμένων και αποκλειστικά εξειδικευμένων υπηρεσιών marketing στη B-T-L επικοινωνία, αλλά και ένα πολυβραβευμένο agency στο χώρο του Marketing, της Επικοινωνίας και των Πωλήσεων, πιστοποιημένο με ISO 9001: 2005. Αυτό που μας κάνει μοναδικούς είναι ο συνδυασμός των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι συνεργάτες μας, που συγχρόνως αποτελεί βασικό στοιχείο και της διαχρονικότητάς μας. Το μεγάλο εύρος των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με τη συνεργασία μας με μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες σε τόσους διαφορετικούς τομείς της ελληνικής αγοράς, έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό know-how, που αναδεικνύει την εταιρεία ως ένα πολυδιάστατο agency.

Η κουλτούρα μας, με τα μάτια στο μέλλον είναι αυτή που μας προσαρμόζει κάθε φορά στο παρόν, ενώ τα ΕΚΕ χαρακτηριστικά μας και οι αειφόρες πρακτικές μας, δείχνουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την κοινωνική και περιβαλλοντολογική ευαισθητοποίηση σε σχέση με τον κόσμο γύρω μας. 

Εταιρική Κουλτούρα
Οι αξίες και η φιλοσοφία του SPC αποτελούν τη μεγαλύτερη κληρονομιά του. Γι’ αυτό βελτιώνει συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό του σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, στηρίζοντας ξεχωριστά τον εργαζόμενο σε κάθε στάδιο, έχοντας καλλιεργήσει κουλτούρα εκπαιδευτικού οργανισμού.
Όραμα μας
Να ορίζουμε την αγορά και το «παιχνίδι»
Αποστολή μας
να κάνουμε τα Brands μέρος της ζωής των ανθρώπων!

Είμαστε το SPC, The Brand Lever!

diktyo3

To δίκτυο μας

To δίκτυο λειτουργίας του SPC, έχει δημιουργηθεί για να καλύπτει ανάγκες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, παρέχοντας την ευελιξία της εντοπιότητας στα πλαίσια ενός πανελλήνιου σχεδιασμού.

axies

Οι Αξίες μας

• Χτίζουμε εμπιστοσύνη, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους.
• Είμαστε αξιόπιστοι, κάνουμε ότι λέμε, όταν και όπως το λέμε.
• Εξελισσόμαστε διαρκώς, διασφαλίζοντας την ενημέρωση & την εκπαίδευσή μας.
• Κατανοούμε τις ανάγκες & ενεργούμε στοχευμένα με στρατηγική προσέγγιση, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία.
• Είμαστε ομάδα. Υποστηρίζουμε, σεβόμαστε & αξιοποιούμε τους συναδέλφους μας.
• Είμαστε ευέλικτοι & δημιουργικοί, ακολουθώντας συγχρόνως συστήματα και διαδικασίες.
• Είμαστε αφοσιωμένοι στους ανθρώπους μας, στους πελάτες μας & στην εταιρεία.
• Λειτουργούμε με κοινωνική υπευθυνότητα & περιβαλλοντική ευαισθησία.

synergasies

Διεθνής Αποκλειστική Συνεργασία

Στο SPC η καινοτομία και τα best practices είναι στο DNA μας. Αποζητούμε τις καλύτερες δυνατές συνεργασίες, γι’αυτό εδώ και αρκετά χρόνια είμαστε associated partner της CPM International, του κορυφαίου οργανισμού field marketing παγκοσμίως και μέρος του ομίλου Omnicom.

Η εξέλιξη του SPC, από 1978 μέχρι σήμερα, μέσα από στιγμές…
Ίδρυση του Κέντρου Προωθήσεως Πωλήσεων, της πρώτης εταιρείας BTL στην Ελλάδα, από τον Νίκο και την Τζίμα Ιμιρζιάδη
Η εταιρεία μετατρέπεται σε Α.Ε.Δημιουργία υποκαταστήματος της Θεσσαλονίκης, ως πρώτη εξειδικευμένη εταιρεία στην πόλη.
Έναρξη αποκλειστικής συνεργασίας με τη CPM, της μεγαλύτερης πολυεθνικής εταιρείας Field Marketing στον κόσμο και μέλος του Omnicom Group.
Συμμετοχή στη δημιουργία της Garamond Design (ένα πολυβραβευμένο, με ERMIS Award, creative agency) και ένταξή της στο portfolio εταιρειών του SPC - στρατηγική συνεργασία
Έναρξη λειτουργίας στην Κύπρο
O κύκλος εργασιών της εταιρείας ξεπερνάει για 1η φορά τα 10.000.000 €
Πιστοποίηση της χρηματοπιστωτικής αξιοπιστίας της εταιρείας & ανάδειξή της ως Strongest Company από την ICAP
Ίδρυση της FISHEYE, της πρώτης spin-off εταιρείας
Πιστοποίηση της εταιρείας με ΙSO:9001
Δημιουργία in-house τμήματος Digital Marketing
Ένταξη της εταιρείας στο «ΔΙΑΖΩΜΑ», ως εταιρικό μέλος. Ανάδειξη της εταιρείας ως Shopper Marketing Agency of the Year
Ανάληψη της διοίκησης της εταιρείας από τη νεότερη γενιά, τη Μυρτώ και τον Πέτρο Ιμιρζιάδη
Νέα εταιρική αποστολή: Κάνουμε τα brands μέρος της ζωής των ανθρώπων
Ανάδειξη της εταιρείας ως Shopper Marketing Agency of the Year για 2η συνεχή χρονιά. Λανσάρισμα της νέας πρωτοποριακής πλατφόρμας brands beat που προσφέρει on line activations
Ανάδειξη της εταιρείας ως Promotional Marketing Agency of the Year. Νέα εταιρική ταυτότητα.

Το σημαντικότερο «συστατικό» του SPC, για το οποίο είμαστε περήφανοι, είναι οι άνθρωποί μας.

Βασική αξία της εταιρείας αποτελεί η αφοσίωση στον άνθρωπο σε όλα τα επίπεδα. Αυτό αποδεικνύεται μέσα από τις μακροχρόνιες σχέσεις με τους ανθρώπους μας, καθώς μεγάλο μέρος του δυναμικού μας είναι «SPCer» για περισσότερα από 15 χρόνια!

Τα περισσότερα στελέχη μας γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη δουλειά στο πεδίο, μεταφέροντας αυτήν την εμπειρία στην καθημερινή διαχείριση των έργων που σχεδιάζονται, έχοντας στην ουσία συνδιαμορφώσει τα best practices της αγοράς μας. Συγχρόνως έμπειροι επαγγελματίες από συγγενείς χώρους συμπληρώνουν ένα μωσαϊκό γνώσεων και ικανοτήτων, απαραίτητο για τις σημερινές διαφοροποιημένες ανάγκες στο χώρο της επικοινωνίας και των πωλήσεων. 

Αυτός ο συνδυασμός, πέρα από ένα μοναδικό μείγμα προσφερόμενης υπηρεσίας, δημιουργεί και ένα σπάνιο προφίλ, το οποίο διαθέτει τόσο το εμπειρικό, το πρακτικό όσο και το γνωστικό επίπεδο, αλλά και τη διαφορετική ενέργεια, που συνθέτουν με αυτόν τον τρόπο το χαρακτήρα ενός SPCer.

diazoma

Η Εταιρική Κοινωνική Eυαισθητοποίηση του SPC μετουσιώνεται ως εταιρικό μέλος στο σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ»

Το ενδιαφέρον της διοίκησης του SPC, ως ατομικά μέλη της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ» και του σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», για την πολιτιστική μας κληρονομιά, εξελίχθηκε εντάσσοντας και το SPC στα εταιρικά μέλη του «ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ».

Η ένταξη της εταιρείας μας στο «ΔΙΑΖΩΜΑ» λειτουργεί ως πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αφού το σωματείο με πολλές δράσεις και μορφές αναδεικνύει και προστατεύει την πολιτιστική μας κληρονομιά, προτείνοντας ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος της χώρας. Αφορμή της επιλογής αυτής της μορφής χορηγίας απετέλεσε η κουλτούρα των ανθρώπων που συνεργάζονται με την εταιρεία μας. Η καθημερινή τους παρουσία στους χώρους δουλειάς εντός και εκτός εταιρείας και η πολύτιμη εργασία τους, που είναι ο πυρήνας της υλοποίησης του έργου που αναλαμβάνουμε, έχει διπλό αποτέλεσμα.

Η εργασία τους SPC προσφέρει στο «ΔΙΑΖΩΜΑ» € 1 για κάθε ημερομίσθιο που θα κάνουν. Φυσικά αυτό δεν επηρεάζει την αμοιβή τους, απλά καταβάλλεται από την εταιρεία. Συγχρόνως και οι εταιρείες που εμπιστεύονται το SPC συνδράμουν με αυτήν τους την επιλογή στους σκοπούς του
«ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ». Το μέλλον της χώρας μας είναι και πρέπει να είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την ιστορία μας και την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Μπορείτε να βοηθήσετε παίρνοντας μέρος σε αυτήν την προσπάθεια για την ανάδειξη των μνημείων μας. Ενημερωθείτε και πάρτε μέρος στην προστασία των αρχαίων θεάτρων και όχι μόνο. Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» έχει ένα τεράστιο εύρος δράσεων. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να είμαστε όλοι υπερήφανοι που συμμετέχουμε στη διατήρηση των μνημείων της χώρας, γιατί όλοι μαζί συνεργαζόμαστε για έναν υψηλό στόχο και σκοπό.

Οραματιζόμαστε τη σύγχρονη Ελλάδα αλλιώς! Μάθε για το «ΔΙΑΖΩΜΑ»  περισσότερα στο www.diazoma.gr

We are loading the future We are loading the future We are loading the future We are loading the future We are loading the future We are loading the future We are loading the future We are loading the future We are loading the future We are loading the future We are loading the future We are loading the future

Awards